

Produktbeskrivning för detta hälsokost kosttillskott
COLLAGAIN Kollagen Kosttillskott - 30 Dospåsar
* 5 gram lågmolekylärt marint kollagen
* Plus biotin som bidrar till att upprätthålla normal hud, hår och slemhinnor
* Innehåller sötningsmedel från extrakt av Stevia växten (steviolglykosider)
* Blandas till uppfriskande dryck med smak av apelsin
Collagain är ett kosttillskott som hjälper huden att bibehålla sitt normala tillstånd genom att tillföra näringsämnen som biotin som bidrar till att upprätthålla normal hud, hår och slemhinnor. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till normal kollagenproduktion som har betydelse för hudens normala funktion. Collagain innehåller lättabsorberat hydrolyserat kollagen från fisk. Kollagen är det mest förekommande proteinet i kroppen och är en central komponent i många av kroppens vävnader, inte minst huden.
PRODUKTINFORMATION COLLAGAIN KOLLAGEN PULVER KOSTTILLSKOTT
Innehåll per dospåse och procent av dagligt rekommenderat intag %DRI
Marint Kollagen |
5000mg |
* |
Vitamin C |
60mg |
75% |
Biotin |
138μg |
276% |
* Dagligt rekommenderat intag (DRI) ej fastställt.
Ingredienser: Marint hydrolyserat kollagen från fisk, surhetsreglerande medel (citronsyra), askorbinsyra (vitamin C), arom (apelsin),inulin (cikoriarot fiber), sötningsmedel (steviolgly kosider), färgämne (betakaroten), D-biotin.
Dosering: 1 dospåse per dag. Collagain kan tas med eller utan mat, men för maximal absorption är det bäst att ta det på tom mage på morgonen eller kvällen. Töm hela påsens innehåll i ett glas med ca 200ml vatten och blanda snabbt tills pulvret löst upp sig helt. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Collagain rekommenderas inte till fiskallergiker, gravida eller ammande kvinnor.
Förvaras torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.
En förpackning innehåller 30 dospulverpåsar á 5,5 gram (en månads förbrukning) .

